oculus quest oyunlari özellikleri nedir nerede satilir fiyati




Oculus Quest oyunları özellikleri ve fiyatı ile ne zaman satışa çıkacak?


Oculus Quest nedir?
Oculus quest oculus'un rift ten sonra yakında çıkaracağı ve çok popüler olması beklenen yeni oyun konsoludur.işte size oculus quest in oyunlarını , özelliklerini, çıkış tarihini ve fiyatını anlatan türkçe oculus quest inceleme
sayfası.


oculus quest özellikler

oculus quest VR sanal gerçeklik gözlüğü içindeki oyunlar
Oculus Quest oyunları özellikleri fiyatı - kelepçe gibi oyun kolları

oculus quest bir sanal gerçeklik gözlüğü değildir. tam takım bir oyun konsoludur yani alıp bilgisayara veya telefona bağlamazsınız oyunları içerisindedir.
1600x1440 çözünürlüklü oculus queste 64gb hafıza varmış. dahili hoparlörü varmış. iki adet de kablosuz joystiği var ama oculus oyunları oynanış videosuna bakarsanız oculus joystikleri sıradan joystiklere benzemiyor o ışıklar mışıklar belki de efekt değildir ha :)

oculus questteki oyunlar
içinde 50 tane sanal gerçeklik oyunu var diye duyurmuşlar ama tanıtım videosunda 2-3 tane oculus quest oyunları oynanış videosu gösteriyor
onlarda birisi tenis birisi boks birisi ilerlemeli bir korku oyununa benziyor. birisi de vader immortal star wars VR series yani star wars oyunu.
bu oyunlarda elinizi kolunuzu hatta bütün bedeninizi hareket ettirmeniz lazım oculus sanal gerçeklik gözlüğü oyun konsolu gözünüze takılı olduğu için kendinizi başka bir dünyada gibi hissedebilirsiniz.


oculus questin oyunları içerden oynanış görüntüsü
Oculus quest in sanal gerçeklik gözlüğü - oyunların içerden oynanış görüntüsü


Elinizdeki modern birer kelepçeye benzeyen oculus kablosuz kontrol joystickleri harekete duyarlı, hareketle çalışan joystickler ile eve hapsolmuş gibi yorulana kadar oculus quest oyunları oynayabilirsiniz.
zaten yakında oculus questin bütün oyunları ve oynanış videoları youtube a düşer.

Oculus quest Tr de satışı var mı? - fiyatı kaç para nereden satın alınır?

oculus kuest VR Sanal gerçeklik gözlüğü oyun konsolunun şu an Türkiye satışı veya Amazon da mamazonda yok 2019 da teknoloji mağazalarında yerini alır diyorlar fiyatı da ABD de 399 dolar bize gelir en az 1100 dolar.

o zamana kadar dolar düşse bari.


OCULUS QUEST OYUNLARI OYNANIŞI VİDEO - GAMEPLAY OCULUS QUEST GAME



Oculus quest oyunları isimleri resimleri videoları hakkında bilginiz varsa yorumla paylaşın da habere ekleyelim.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

1 torba çimento kaç kg

Arşivleme

Daha fazla göster